CREDIT RAPID

17 mai 2011

CREDIT RAPID de la Provident

Provident oferă împrumuturi de valoare mică, pe termen scurt, fără giranți sau garanții materiale. Primirea și încasarea ratelor la credit rapid Provident se realizează prin transfer bancar. Clienții primesc banii în maximum 12 zile de la solicitare și trebuie să facă dovada existenței unui cont bancar, deschis în lei, pe numele lor, la orice bancă din România.
În funcție de tipul de credit rapid dorit, clienţii noi pot solicita între 500 şi 2.500 de lei pe o perioadă de până la 56 de săptămâni, în timp ce clienţii existenţi pot primi până la 3.000 de lei. Nu se solicită giranţi sau asigurare de viaţă, dar fiecare situaţie este analizată atent, astfel încât clientul să nu fie împovărat printr-un credit rapid prea mare.


Costul total pentru împrumut este stabilit printr-un contract de credit rapid foarte transparent. Astfel, clientul ştie de la bun început care este costul total şi cum urmează să ramburseze împrumutul. Nu există taxe și comisioane ascunse, astfel încât clienţii au siguranţa că suma împrumutată nu le va scăpa de sub control dacă întâmpină dificultăţi neaşteptate în achitarea ratelor.
Obiectivul Provident Financial Romania este să acorde împrumuturi în mod responsabil. Dispunem de proceduri şi sisteme complexe prin care încercăm să ne asigurăm pe cât posibil că cel care împrumută va putea să gestioneze cu uşurinţă datoria. Mai mult, ne străduim să le explicăm în detaliu tuturor clienţilor noştri produsele şi serviciile pe care le oferim şi costurile aferente acestora.



Serviciul de gestionare la domiciliu a unui CREDIT RAPID 

Provident este singura instituţie financiară din România care oferă serviciul de gestionare la domiciliu a creditului. Prin acest serviciu suplimentar, oferit contra cost, împrumuturile sunt acordate în maximum 48 de ore de către agenţii companiei, care vizitează apoi clientul la domiciliu în fiecare săptămână pentru a încasa ratele aferente împrumutului său.
Serviciul de gestionare la domiciliu a creditului se bazează pe un model de afaceri testat, fundamentat pe o experienţă de 130 de ani în Marea Britanie şi utilizat de companie în toate cele şase ţări în care îşi desfăşoară activitatea.

Întrucât agentul nostru se întâlneşte săptămânal cu clientul, el va fi în măsură să-i ofere soluţii flexibile pentru orice dificultate financiară a acestuia, prin simpla reeşalonare a ratelor de credit rapid. Facem acest lucru fără costuri suplimentare, acesta fiind unul dintre motivele pentru care serviciul la domiciliu este atât de apreciat de clienţii noştri.
Pentru mai multe informaţii despre produsele şi serviciile noastre şi pentru a putea solicita un credit rapid, vă rugăm să apasati pe CREDIT RAPID si veti obtine banii in 48 de ore.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu