CREDIT RAPID

24 iun. 2011

Ce risti daca ajuti alta persoana sa obtina un CREDIT?

                              AICI SUNT BANII !



Autor: Marius Serban, 14 Iunie 2011

Persoanele care gireaza pentru obtinerea unui credit sau care se imprumuta pentru a oferi bani unor cunostinte trebuie sa aiba in vedere ca devin raspunzatori pentru rambursarea integrala a imprumutului. De aceea, ar trebui sa fie prudente atunci cand cineva le solicita ajutorul in obtinerea unui credit.

Cu totii ne intalnim cu situatii cand persoane din familie, prieteni sau colegi de serviciu ne cer un mic imprumut. Daca sumele sunt modice, evident nu prea trebuie sa stam mult pe ganduri. Atunci cand valoarea imprumutului creste, incepem sa ne comportam ca niste mici bancheri si solicitam mai multe informatii despre destinatia banilor si cand vor fi ei inapoiati.
Cum procedam insa atunci cand o persoana apropiata ne cere ajutorul pentru obtinerea unui credit? De regula, astfel de cereri apar fie sub forma unei semnaturi de girant, fie pentru obtinerea unui imprumut in nume propriu, deoarece solicitantul nu se incadreaza in conditiile bancii, insa promite ca va achita toate ratele.
Din intrebarile primite de Conso.ro de la utilizatori reiese ca astfel de situatii nu sunt deloc putine, iar de cele mai multe ori, persoanele care si-a dat acceptul, nu au cunoscut intreaga responsabilitate pe care si-o asumau.

In ambele cazuri, ajutorul dat in obtinerea unui credit corespunde cu asumarea obligatiilor de plata catre banca. Girantul devine raspunzator pentru plata ratelor in cazul in care imprumutatul nu isi achita obligatiile la timp si poate fi supus chiar executarii silite.
Mai grava este insa practica de a lua imprumut in nume propriu, pentru a oferi banii altei persoane, care promite ca va achita ratele. In aceasta situatie, toate obligatiile cad in seama persoanei care a contractat acel credit, fara ca destinatia banilor sa aiba vreo importanta. Daca persoana care a promis sa plateasca ratele nu isi va indeplini angajamentul, atunci nu numai ca veti fi obligat sa platiti toate ratele, dar riscati sa ajungeti si pe lista neagra de la Biroul de Credit, daca apar intarzieri.
In plus, daca titularul acelui credit nu a semnat un document separat cu persoana careia i-a oferit banii, prin care sa se impuna anumite conditii de restituire, nu exista foarte multe solutii de recuperare a banilor.
Cum sa ne ferim de neplaceri?
•    aveti grija pe cine girati. In cazul in care nu este o ruda sau o persoana apropiata in care sa aveti incredere deplina, exista sansa sa fiti nevoiti sa le platiti ratele la credit;
•    nu contractati imprumuturi in numele altei persoane. Daca doriti sa imprumutati cu bani o cunostinta, este recomandabil sa incheiati si un contract la notar care sa dovedeasca transferul si sa oblige imprumutatul la restituirea sumelor;
•    in cazul in care descoperiti ca sunteti girant sau titular de credit fara sa va fi dat acordul, este posibil sa fiti victima unei fraude si cineva sa se fi folosit de datele dvs pentru a lua un imprumut. Anuntati imediat politia si banca in cauza, pentru remedierea situatiei;
•    daca luati un imprumut alaturi de un co-debitor, fie ca este sot/sotie sau doar prieten, aveti in vedere ca va angajati sa sustineti rata impreuna pana la finalul contractului. In cazul in care situatia pe viitor nu va permite sa iesiti din contract, veti suporta alaturi de persoana respectiva plata ratelor.


Articol preluat de pe http://www.conso.ro/


                          VRETI UN CREDIT RAPID ?
LASA-TI DATELE DE CONTACT AICI SI TE CONTACTAM IN 30 DE MINUTE!
                     CREDIT RAPID

9 comentarii:

  1. Salut,
    Sunt interesat de un schimb de linkuri cu blogul tau.
    http://bloguldefun.blogspot.com/

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna,
    Sunteți financiar în jos? Aveți nevoie de un împrumut imediat pentru a vă plăti datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă rezolva afacerea? Aveți nevoie de un împrumut de consolidare sau de un credit ipotecar? Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare? Nu mai cautati deoarece firma HELEN WILSON LOAN FIRM este aici pentru a face toate problemele tale financiare un lucru din trecut! Acordăm împrumut societăților, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (helenwilson719@gmail.com)
    Mulțumiri

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna,
    Eu sunt doamna Sarah Michael, creditor privat de împrumut care oferă oportunități de viață.
    Căutați un împrumut autentic, Aveți nevoie de bani pentru a începe o afacere sau pentru a vă îmbunătăți finanțele, ați fost respins de bănci sau de alte instituții financiare. Nu mai căutați, sunt aici pentru a vă face toate problemele financiare un lucru din trecut. Sunt un creditor de încredere și de încredere care oferă toate tipurile de împrumuturi de orice sumă la o rată a dobânzii la un nivel scăzut și accesibil de 2% și voi fi fericit și dispus să vă ofere un împrumut astăzi pentru mai multe informații contactați-mă prin e-mail la (sarahmichael385@gmail.com).
    Mulțumesc.

    RăspundețiȘtergere
  4. Îmi pare rău pentru ceea ce ați trecut înainte, infectați asta este una dintre problemele în mâinile creditorilor falși, Cauți împrumut? tu esti locul potrivit pentru solutiile tale de credit chiar aici! Garanția Trust Trust oferă împrumuturi companiilor și persoanelor fizice la o rată a dobânzii scăzută și accesibilă de 2%. pentru tot personalul sau persoanele, vă rugăm să ne contactați imediat pentru ajutor financiar imediat sau stres, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; Desigur, împrumuturi personale, împrumuturi auto, afaceri / împrumut de investiții, împrumut pe termen scurt pentru a începe să te gândești la obținerea unui împrumut? Aveți nevoie de un împrumut de urgență pentru a vă începe propria afacere? Ești în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă îndeplini dorința, de a vă oferi împrumuturi personale, împrumuturi pentru afaceri și împrumuturi corporative și de orice tip, puteți contacta doamna Loana George și pur și simplu vă puteți înscrie cu doamna Loana George prin e-mail: loanageorge11@gmail.com. De asemenea, puteți să mă contactați prin intermediul acestui e-mail: sariwulan3600@gmail.com. dacă aveți vreo îndoială. vă rog, el este singurul care este fiabil și demn de încredere.

    RăspundețiȘtergere
  5. Aveți nevoie de o obținere imediată a împrumutului legitim a fost întotdeauna o mare problemă pentru nevoile financiare ale clienților. Contactați-ne pentru ajutor imediat de urgență sau strâmbe, suntem mândri de angajamentul nostru față de clienții noștri; indiscutabil

    * Ai nevoie de împrumut autentic,
    * Aveți nevoie de împrumut negarantat
    * Aveți nevoie de împrumuturi personale,
    Ai nevoie de un împrumut ipotecar
    * Aveți nevoie de un împrumut de consolidare
    * Aveți nevoie de datorii de 1 zi de împrumut,
    * Aveți nevoie de împrumuturi urgente personale,
    * Aveți nevoie de urgență pentru a vă debloca datoriile
    * Aveți nevoie de împrumut de afaceri pentru investiții
    * Aveți nevoie de împrumut de urgență pentru a vă debloca datoriile
    * Aveți nevoie de împrumut pe termen scurt pentru a începe afaceri * Aveți nevoie de un împrumut imediat pentru a vă achita datoriile sau aveți nevoie de un împrumut pentru a vă repara afacerea
    * Aveți nevoie de cel mai frumos împrumut rapid serios
     * Ați fost respins de bănci și de alte instituții financiare
     * Sunteți în datorii? Aceasta este șansa dvs. de a vă atinge dorința, contactați-ne rapid
     Doamna Alina Leho
    Adresa de e-mail a companiei: (guaranteeetrustloan24hours@gmail.com)

    Acordăm împrumut companiilor, entităților private și persoanelor fizice cu dobândă redusă și rate accesibile de 2%. Ne puteți contacta prin e-mail prin: (guaranteeetrustloan24hours@gmail.com)

     APPLICATION DATA

    1) Numele complet:
    2) Țara:
    3) Adresa:
    4) Stat:
    5) Sex:
    6) Starea civilă:
    7) Ocupatia:
    8) Număr de telefon:
    9) Poziția curentă la locul de muncă:
    10) Venit lunar:
    11) Suma imprumutata necesara:
    12) Durata împrumutului:
    13) Scopul împrumutului:
    14) Religia:
    15) Ați aplicat înainte:
    16) Data nașterii:
    Mulțumiri,

    RăspundețiȘtergere
  6. Salutare tuturor!
    Sunt Maria, locuiesc în prezent în Bălți, Moldova. În prezent sunt văduvă cu Doi copii și am rămas blocată într-o situație financiară în octombrie și a trebuit să mă refinanțez și să îmi plătesc facturile. Am încercat să caut împrumuturi de la diverse firme de împrumut, atât private cât și corporative, dar niciodată cu succes, iar majoritatea baăncilor mi-au refuzat creditul. Dar, așa cum ar avea Dumnezeu, am fost prezentat unui Cooperativ Runs de către un bărbat al lui Dumnezeu, un creditor privat de împrumut care mi-a acordat un împrumut de 80.000 euro și astăzi sunt proprietar de afaceri și copiii mei se descurcă bine în acest moment, dacă trebuie să contactați orice firmă cu referire la asigurarea unui împrumut fără garanție, fără cec de credit, niciun co-semnatar cu doar 2% dobândă și planuri de rambursare mai bune și program, vă rugăm să contactați domnul Dante Paola prin e-mail: dantecooperativehelp@hotmail.com El nu știe că fac asta, dar acum sunt atât de fericit și am decis să îi las pe oameni să știe mai multe despre el și, de asemenea, vreau ca Dumnezeu să-l binecuvânteze mai mult. Îl puteți contacta prin e-mailul său: dantecooperativehelp@hotmail.com pentru apel rapid de chat sau whatsapp / +35677926593

    Mulțumiri
    Maria

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut tuturor, astăzi sunt super încântat. Am văzut comentarii de la persoane care au primit deja un împrumut de la Sabinhelps@gmail.com și apoi am decis să mă înscriu pe baza recomandărilor lor. În urmă cu câteva ore, am confirmat un total de 10.000 de euro pe care i-am solicitat din contul meu bancar. Aceasta este o veste foarte bună și sfătuiesc oricui are nevoie de un împrumut real pentru a depune o cerere prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp la +79267494861.

    RăspundețiȘtergere
  8. TESTIMONY ON HOW I GOT MY LOAN FROM A GENUINE FINANCE COMPANY LAST WEEK. Email for immediate response: drbenjaminfinance@gmail.com

    I am Mrs,Leores Jazbel by name, I live in United State Of America, who have been a scam victim to so many fake lenders online between November last year till July this year but i thank my creator so much that he has finally smiled on me by directing me to this new lender who put a smile on my face this year 2020 and he did not scam me and also by not deceiving or lying to me and my friends but however this lending firm is BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE (drbenjaminfinance@gmail.com) gave me 2% loan which amount is $900,000.00 united states dollars after my agreement to their company terms and conditions and one significant thing i love about this loan company is that they are fast and unique. {Dr.Benjamin Scarlet Owen} can also help you with a legit loan offer. He Has also helped some other colleagues of mine. If you need a genuine loan without cost/stress he his the right loan lender to wipe away your financial problems and crisis today. BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE holds all of the information about how to obtain money quickly and painlessly via Call/Text: +1(415)630-7138 Email: drbenjaminfinance@gmail.com

    When it comes to financial crisis and loan then BENJAMIN LOAN INVESTMENTS FINANCE is the place to go please just tell him I Mrs. Leores Jazbel direct you Good Luck.......................

    RăspundețiȘtergere
  9. Bună ziua tuturor, sunt super încântat astăzi. Am văzut comentarii de la oameni care primiseră deja un împrumut de la Sabinhelps@gmail.com și apoi am decis să mă înscriu pe baza recomandărilor lor. Cu câteva ore în urmă, am confirmat un total de 10.000 de euro pe care îi cerusem din propriul cont bancar. Aceasta este cu adevărat o veste grozavă și sfătuiesc pe oricine are nevoie de un împrumut real să trimită o cerere prin e-mail: sabinhelps@gmail.com sau whatsapp-ul ei la +79267494861.

    RăspundețiȘtergere